pijl

Over ons

akoestisch onderzoek Radni Sarkez staand Groot

Ik ben Radni Sarkez en woon in Zwolle. Na afronding van mijn Havo, ben ik in 1994 begonnen met mijn HTS Bouwkunde-opleiding aan de Windesheim in Zwolle. In mijn vierde jaar heb ik gekozen voor afstudeerrichting Bouwfysica. Eind 2001 ben ik begonnen als projectmedewerker bij Lichtveld Buis & Partners (sinds 2010 LBPS|Sight) in Utrecht en heb daar post-HBO Hogere cursus Bouwakoestiek in Amsterdam doorlopen en afgerond in 2002. Tot begin 2013 heb ik aan diverse projecten als specialist weg- en railverkeerslawaai en geluidwering gewerkt.

April 2015 heb ik mijn eigen akoestisch adviesbureau RS Akoestiek opgericht. Sindsdien heb ik voor meerdere adviesbureaus en instanties waaronder de Omgevingsdienst Noord-Veluwe, Antea Group, Het GeluidBuro, Nieman Raadgevende Ingenieurs, Valersi geluidbureau, De Milieuadviseur en PhysiBuild op projectbasis vele mooie akoestische onderzoeken mogen uitvoeren.

Naast werken en/of hebben gewerkt voor deze bedrijven, heb ik uiteraard ook mijn eigen relaties waarvoor ik mijn diensten ter beschikking stel.

 

Contact